Viimeinen kokous verkossa 31.8.2021

Viimeinen kokous pidettiin verkossa projektin viimeisenä päivänä 31.8.2021. Kaikki partnerit osallistuivat ja kaikista jäljellä olevista asioista keskusteltiin. Partnerit esittelivät, kuinka heidän pilotointinsa tehtiin kussakin maassa ja näyttivät valokuvia tiedonlevitystapahtumista. Projektin lopullisista asiakirjoista ja raportoinnista keskusteltiin. Kaikki partnerit ovat tyytyväisiä hankkeen tuloksiin, ja jokaisella partnerilla on nyt uusi tuote, jota on tarkoitus levittää tulevaisuudessa ja joka liittyy City Quiz & Walk -hankkeeseen sekä kotikaupunkiinsa ja jota voidaan käyttää vapaa-ajan aktiviteettina koulutuksissa ja kulttuurisena lisänä myös muissa kansainvälisissä kokouksissa uusille projekteille. On hieman surullista sanoa hyvästit kaikille, mutta odotamme innolla uusia mahdollisuuksia työskennellä uusien ystävien ja työtovereiden kanssa tulevaisuudessa.

Päivitys projektin lopussa heinäkuussa 2021

Projekti on hauska, mukaansatempaava, vuorovaikutteinen puhelinsovelluskehitys, joka on suunniteltu kehittämään maahanmuuttajien, ulkomaalaisten ​​ja opiskelijoiden kulttuurikasvatusta. Se alkoi syyskuussa 2019 ja sen on määrä valmistua syyskuussa 2021. Learnmeran koordinoima City Quiz and Walk -projekti on loppusuoralla. Projektin puitteissa on tehty laajaa tutkimusta matkapuhelinsovelluksista ja koulutuksesta pelien välityksellä, ja sovellusten kehittäminen Helsinkiin, Pariisiin, Vilnaan, Lissaboniin ja Ateenaan liittyen on saatettu päätökseen. Nyt projekti on saavuttanut mobiilisovellusten ulkoisen pilottitestin viimeisen vaiheen.

Hauskojen pelien käytön arvo koulutuksessa on kiistämätön, ja ja visa- ja tehtäväkysymykset ovat informatiivisia paikalliselle ja vierailijalle. Pilottitestillä varmistetaan, että sovelluskokemus on korkealaatuinen ja virheetön.

Kaikki puhelinsovelluksen kaupunkien Vilnan, Pariisin Lissabonin ja Ateenan tiedonlevitystapahtumat on pidetty elokuussa. City Quiz -Helsingin käynnistämisen viimeinen tiedonlevitystapahtuma pidetään tiistaina 31. elokuuta Apollo Street Barissa, Mannerheimintie 16, Helsinki, klo 17.00-19.00. Tapahtuman odotetaan houkuttelevan 20 vierasta, ja siellä tarjoillaan virvokkeita ja välipaloja.

Toukokuu 2021

Tämä kevät Covid-19-rajoituksineen vaikeutti elämäämme hieman, koska matkustaminen ei ollut sallittua. Se antoi meille kuitenkin hyvän tilaisuuden keskittyä projektiin. Learnmera on ladannut kaiken partnereilta saadun sisällön, ja kaikki partnerit ovat työskennelleet sovellustensa sisäisen testaamisen ja sisällön korjaamisen parissa hallintapaneelissa. Olemme innoissamme voidessamme julkaista live-version kaikista City Quiz & Walk -sovelluksista pian ja suorittaa sitten projektin pilotoinnin ennen sovellusten virallista julkaisemista. Kaikki odottavat mukavaa pitkää kesälomaa ja toivottavasti tapaamme viimeisessä kansainvälisessä kokouksessa henkilökohtaisesti Ateenassa syksyllä.

Aloituskokous Lissabonissa, Portugalissa – syyskuu 2019

City Quiz & Walk -projektin aloituskokous pidettiin e-Futuron tiloissa Lissabonissa lauantaina 21. syyskuuta 2019. Partnerit tutustuivat toisiinsa ja esittelivät organisaationsa. Projektista keskusteltiin partnerien kesken ja pidettiin aivoriihi, jossa ideoitiin projektin puitteissa kehitettäviä city quiz -sovelluksia varten. Tuotos 1, eli tutkimus muista olemassa olevista offline-kaupunkikävelyistä ja verkossa tarjolla olevista city quiz -visoista partnerien omilla kielillä ja omissa maissa on projektin ensimmäinen askel, joka valmistuu marraskuussa 2019. Partnerit tulevat Suomesta (koordinaattori), Portugalista, Ranskasta, Liettuasta ja Kreikasta