Projekti on hauska, mukaansatempaava, vuorovaikutteinen puhelinsovelluskehitys, joka on suunniteltu kehittämään maahanmuuttajien, ulkomaalaisten ​​ja opiskelijoiden kulttuurikasvatusta. Se alkoi syyskuussa 2019 ja sen on määrä valmistua syyskuussa 2021. Learnmeran koordinoima City Quiz and Walk -projekti on loppusuoralla. Projektin puitteissa on tehty laajaa tutkimusta matkapuhelinsovelluksista ja koulutuksesta pelien välityksellä, ja sovellusten kehittäminen Helsinkiin, Pariisiin, Vilnaan, Lissaboniin ja Ateenaan liittyen on saatettu päätökseen. Nyt projekti on saavuttanut mobiilisovellusten ulkoisen pilottitestin viimeisen vaiheen.

Hauskojen pelien käytön arvo koulutuksessa on kiistämätön, ja ja visa- ja tehtäväkysymykset ovat informatiivisia paikalliselle ja vierailijalle. Pilottitestillä varmistetaan, että sovelluskokemus on korkealaatuinen ja virheetön.

Kaikki puhelinsovelluksen kaupunkien Vilnan, Pariisin Lissabonin ja Ateenan tiedonlevitystapahtumat on pidetty elokuussa. City Quiz -Helsingin käynnistämisen viimeinen tiedonlevitystapahtuma pidetään tiistaina 31. elokuuta Apollo Street Barissa, Mannerheimintie 16, Helsinki, klo 17.00-19.00. Tapahtuman odotetaan houkuttelevan 20 vierasta, ja siellä tarjoillaan virvokkeita ja välipaloja.