City Quiz & Walk Projectin


City Quiz & Walk -projektin päätavoitteena oli parantaa maahanmuuttajien ja opiskelijoiden integraatiota ja kulttuurikoulutusta innovatiivisen kaupunkivisasovelluksen avulla.

Projektin valmisteluvaiheessa suoritetun tutkimuksen mukaan tätä projektia varten luotu mobiilisovellus on ainutlaatuinen digitaalinen ratkaisu niin partnerimaissa asuville ulkomaalaisille kuin ammattilaisille, jotka työskentelevät maahanmuuttajien ja pakolaisten kanssa.

Tässä projektissa toteutimme 5 versiota kaupunkivisamobiilisovelluksesta, jotka keskittyvät partnerikulttuureihin pääkaupungeissa. Partnerikaupungit ovat Helsinki (Suomi), Pariisi (Ranska), Ateena (Kreikka), Lissabon (Portugali) ja Vilna (Liettua). Nämä temaattiset sovellukset tulevat sisältämään kuvitettuja ja tekstikysymyksiä, jotka auttavat käyttäjää saamaan paremman ymmäryksen kulttuurista, perinteistä ja partnerikulttuurien avainluvuista. Mobiilisovelluksissamme tarjoamme mahdollisuuden tutustua kulttuuriin ja historiaan ratkaisemalla verkkovisoja mobiilisovelluksissa, sekä (kun sovelluksen käyttäjä on visan sijaintipaikassa) seuraamalla alueen karttaa ratkaistakseen visoja ja tutustuakseen niihin paikkoihin, joihin kysymyksen liittyvät.

Kukin mobiilisovellus tulee olemaan saatavilla 2 kielellä, englanniksi sekä partnerikielellä.

Erasmus+ co-funded logo

CITY QUIZ & WALK ON ERASMUS+-PROJEKTI

Hanketta rahoitetaan Euroopan unionin Erasmus +-ohjelman tuella. Projektinumero: 2019-1-FI01-KA204-060734. Tämä tiedonanto heijastaa vain kirjoittajan näkemyksiä, eikä komissio ole vastuussa siihen sisältyvien tietojen mahdollisesta käytöstä. responsible for any use which may be made of the information contained therein.