City Quiz & Walk Projectin


City Quiz & Walk -projektin päätavoitteena on parantaa maahanmuuttajien ja opiskelijoiden integraatiota ja kulttuurikoulutusta innovatiivisen kaupunkivisasovelluksen avulla.

Projektin valmisteluvaiheessa suoritetun tutkimuksen mukaan tätä projektia varten luotu mobiilisovellus on ainutlaatuinen digitaalinen ratkaisu niin partnerimaissa asuville ulkomaalaisille kuin ammattilaisille, jotka työskentelevät maahanmuuttajien ja pakolaisten kanssa.

Tässä projektissa toteutamme 5 versiota kaupunkivisamobiilisovelluksesta, jotka keskittyvät partnerikulttuureihin pääkaupungeissa. Partnerikaupungit ovat Helsinki Suomessa, Pariisi Ranskassa, Ateena Kreikassa, Lissabon Portugalissa ja Vilna Liettuassa. Tämä temaattinen sovellus tulee sisältämään kuvitettuja ja tekstikysymyksiä, jotka auttavat käyttäjää saamaan paremman ymmäryksen kulttuurista, perinteistä ja partnerikulttuurien avainluvuista. Mobiilisovelluksessa tarjoamme mahdollisuuden tutkia kulttuuria ja historiaa ratkaisemalla verkkovisoja mobiilisovelluksessa, sekä (kun sovelluksen käyttäjä on visan sijaintipaikassa) seuraamalla alueen karttaa ratkaistakseen visoja ja tutustuakseen niihin paikkoihin, joihin kysymyksen liittyvät.

Kukin mobiilisovellus tulee olemaan saatavilla 2 kielellä, englanniksi sekä partnerikielellä.

logosbeneficaireserasmusleft_en

CITY QUIZ & WALK ON ERASMUS+-PROJEKTI
Hanketta rahoitetaan Euroopan unionin Erasmus +-ohjelman tuella. Projektinumero: 2019-1-FI01-KA204-060734. Tämä tiedonanto heijastaa vain kirjoittajan näkemyksiä, eikä komissio ole vastuussa siihen sisältyvien tietojen mahdollisesta käytöstä. responsible for any use which may be made of the information contained therein.