Helsinki City Quiz & Walk

Helsinki-mobiilisovellus on jaettu kahteen osaan, online- ja offline-tilaan. Verkossa toimiva online-tila sisältää kysymyksiä Helsingistä ja Suomesta yleisesti, joihin voi vastata mistä tahansa paikasta. Offline-tila sisältää kaupungin kartan, joka on jaettu osiin, joihin saat yhteyden kaupungin kolme osaa kerrallaan. Kun olet suorittanut kaikki kyseisen osion visat, uusi valitsemasi osio tulee saataville. Sinun tarvitsee olla kyseisellä paikalla, jotta voit vastata kysymyksiin.


Lissabon City Quiz & Walk

Lissabon-mobiilisovellus on jaettu kahteen osaan, online- ja offline-tilaan. Verkossa toimiva online-tila sisältää kysymyksiä Lissabonista ja Portugalista yleisesti, joihin voi vastata mistä tahansa paikasta. Offline-tila sisältää kaupungin kartan, joka on jaettu osiin, joihin saat yhteyden kaupungin kolme osaa kerrallaan. Kun olet suorittanut kaikki kyseisen osion visat, uusi valitsemasi osio tulee saataville. Sinun tarvitsee olla kyseisellä paikalla, jotta voit vastata kysymyksiin.


Pariisi City Quiz & Walk

Pariisi-mobiilisovellus on jaettu kahteen osaan, online- ja offline-tilaan. Verkossa toimiva online-tila sisältää kysymyksiä Pariisista ja Ranskasta yleisesti, joihin voi vastata mistä tahansa paikasta. Offline-tila sisältää kaupungin kartan, joka on jaettu osiin, joihin saat yhteyden kaupungin kolme osaa kerrallaan. Kun olet suorittanut kaikki kyseisen osion visat, uusi valitsemasi osio tulee saataville. Sinun tarvitsee olla kyseisellä paikalla, jotta voit vastata kysymyksiin.


Ateena City Quiz & Walk

Ateena-mobiilisovellus on jaettu kahteen osaan, online- ja offline-tilaan. Verkossa toimiva online-tila sisältää kysymyksiä Ateenasta ja Kreikasta yleisesti, joihin voi vastata mistä tahansa paikasta. Offline-tila sisältää kaupungin kartan, joka on jaettu osiin, joihin saat yhteyden kaupungin kolme osaa kerrallaan. Kun olet suorittanut kaikki kyseisen osion visat, uusi valitsemasi osio tulee saataville. Sinun tarvitsee olla kyseisellä paikalla, jotta voit vastata kysymyksiin.


Vilna City Quiz & Walk

Vilna-mobiilisovellus on jaettu kahteen osaan, online- ja offline-tilaan. Verkossa toimiva online-tila sisältää kysymyksiä Vilnasta ja Liettuasta yleisesti, joihin voi vastata mistä tahansa paikasta. Offline-tila sisältää kaupungin kartan, joka on jaettu osiin, joihin saat yhteyden kaupungin kolme osaa kerrallaan. Kun olet suorittanut kaikki kyseisen osion visat, uusi valitsemasi osio tulee saataville. Sinun tarvitsee olla kyseisellä paikalla, jotta voit vastata kysymyksiin.